vendredi 4 novembre 2011

Toen het nog zomer was...

... schreef ik onderstaand bericht. Dat ik daarna opsloeg, met het gedacht het later (die avond, die week...) af te  werken.
Maar toen was het opeens eind augustus, en ook weer september, en later blijkt nu dus opeens de herfstvakantie te zijn...
Nu, ik zet het bericht er danig over datum toch nog maar op, in de hoop dat het blogschrijven, na de valse start, nu écht kan beginnen:

Eerst hadden we een logé, vorige zondag (lees: ergens in augustus dus). Neef en nicht hadden dolle pret met z'n tweetjes (en af en toe ook hevige ruzie) en meter/mama ondervond dat het niet simpel is twee woelwaters met bal in het park samen op de foto te krijgen:

We aten ook lekker deze week! Wat ik al las op menig blog ("eten fotograferen is niet makkelijk") is nu aan den lijven ondervonden, maar hé, 't was lekker en neen, 't is niet twee keer hetzelfde (want zo ziet het er wel uit):


Vooraan een heerlijke aubergine/tomaten/champignon-veggie- ovenschotel (het recept vind je hier) en achteraan rabarbertaart met rabarber uit den hof van mama (een recept uit het taartenboekje van Tante Bie, of zoiets, van de familie Troffaes).

2 commentaires: